Το Ατελιέ Φώφη για περισσότερο από 28 χρόνια συνεχίζει την παράδοση στο χώρο της υψηλής ραπτικής και παραμένει πιστό στη δημιουργία του χειροποίητου νυφικού, βραδινού ρούχου.

Η Σφραγίδα του Χειροποίητου για το Ατελιέ Φώφη συνδέεται με τη σημασία στη λεπτομέρεια, το τέλειο φινίρισμα ,την άψογη ραφή την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί. Τα υπέροχα μοναδικά κεντήματα που δημιουργεί από πολύτιμες δαντέλες, κρύσταλλα ή ημιπολύτιμες πέτρες καθώς και η αγάπη για το αντικείμενο είναι μερικά από αυτά που συνετέλεσαν και καθιέρωσαν την Κα Φώφη και το Ατελιέ της ώστε η σφραγίδα της προσωπικής της εργασίας και των συνεργατών της να αποτελούν εγγύηση για όλες τις ξεχωριστές εμφανίσεις σας.


Το Ατελιέ Φώφη απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν την άριστη ποιότητα και είναι λάτρεις του άψογα φινιρισμένο ρούχου.


Η επιτυχία του Ατελιέ Φώφη είναι ότι σε προσωπικό ραντεβού η κα Φώφη  σας ενημερώνει σύμφωνα με το χαρακτήρα, το σωματότυπο, την εμφάνιση, το στυλ σας  αλλά και την αισθητική σας  όπως επίσης δίνει και την δυνατότητα να υλοποιήσει το προσωπικό σας γούστο σε ένα κλασσικό, ρομαντικό, μοντέρνο η λιτό και απέριττο αλλά πάνω από όλα φινετσάτο νυφικό η  βραδινό ρούχο που θα χαρίσει μια ξεχωριστή εμφάνιση διότι η μοναδικότητα που καταφέρνει και διατηρεί για κάθε κυρία ξεχωριστά όλα αυτά τα χρόνια το Ατελιέ Φώφη είναι αυτό για το οποίο ξεχώρισε.


Για την άμεσα μανούλα νύφη...

Ο χώρος μας αναλαμβάνει όλες τις νυφούλες που διανύουν την εγκυμοσύνη τους και επιθυμούν να ράψουν το νυφικό τους με επιλεγμένα ποιοτικά υλικά για να μπορούν να δείχνουν κομψές και άνετες την ημέρα του γάμου!


Με αγάπη… προς όλες τις υποψήφιες νύφες η προσωπική άποψη της Κας Φώφης στην όμορφη αυτή στιγμή είναι να νοιώθουν άνετες και  να αναζητούν την ποιότητα είτε επιλέγοντας ένα υπέρλαμπρο νυφικό είτε τη βαρύτιμη πολυτέλεια της απλότητας


• Ευχαριστούμε όλες τις νύφες μας αλλά και τις κυρίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα

και μοιράστηκαν σημαντικές στιγμές τους για την υλοποίηση της σελίδας μας!

Οσο για τις τιμές μας σε όλη την γκάμα του Ατελιέ Φώφη ήταν πάντοτε ισάξιες με την ποιότητα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Προσπαθήσαμε όμως να μειώσουμε το κόστος χωρίς αυτό να επηρεάσει την ποιότητα  και τη άψογη ραφή μας. Μπορείτε λοιπόν να αποκτήσετε αυτό που σας ταιριάζει!